Urmărește-ne pe Facebook

Știri medicale din România

10 motive să aleg aparatul dentar Invisalign

Publicat

în

În ortodonția modernă, aliniatorii detașabili Invisalign devin din ce în ce mai populari atât la adolescenți, cât și la adulți. Dar cum funcționează alinizatorii și sunt ei cu adevărat capabili să îndrepte dinții?

Următoarele fapte despre tehnologia modernă de corecție a mușcăturilor vă vor ajuta la luarea unei decizii cu privire la tratamentul ortodontic.

  1. Invizibilitatea

Sistemul Invisalign implică utilizarea unor aliniatori transparenți care se potrivesc strâns pe dinți și sunt aproape invizibili pentru ceilalți. Aliniatorii sunt creați din material polimer durabil. Astfel, poți duce o viață normală, iar datorită capsulelor invizibile care vor acoperi cu grijă dinții tăi, oamenii din jurul tău efectiv nu-și vor da seama că urmezi un tratament ortodontic.

  1. Lipsa durerii

Utilizarea aliniatorilor Invisalign este nedureroasă. Unii pacienți pot prezenta ușor disconfort la începutul fiecărei noi etape de tratament, dar doar atât. Timp de câteva zile unele persoane pot simți doar puțină presiune, ceea ce este absolut normal și indică o corectare treptată a dentiției.

  1. Consecvența

Pentru a obține rezultatul dorit, aliniatorii trebuie să fie purtați pe dinți timp de cel puțin 22 de ore pe zi. Este necesar să luați pauze numai pentru alimentație și igiena dentară. Utilizarea aliniatorilor Invisalign pentru mai puțin de 20 de ore poate să nu fie suficient de eficientă.

  1. Curățarea regulată a dinților

Tratarea problemelor ortodontice cu Invisalign nu necesită restricții alimentare. Puteți consuma orice alimente fără a renunța la deliciile preferate. Mulți pacienți se întreabă dacă pot mânca în timp ce utilizează aliniatorii? Sfatul nostru este să îi îndepărtați înainte de a mânca, nu veți întâlni nicio dificultate în a face acest lucru. Ulterior, după fiecare masă, trebuie doar să vă spălați dinții și aliniatorii.

  1. Modul de scoatere a aparatului dentar

Când mergeți la o întâlnire importantă de afaceri sau personală, ca excepție, puteți scoate aliniatorii Invisalign pentru o perioadă scurtă de timp. Cu toate acestea, cu utilizarea prelungită a aliniatorilor, este puțin probabil să vedeți necesitatea acestui lucru, deoarece vă veți simți confortabil.

  1. Așteptări realiste

Aliniatorii Invisalign au nevoie de contact constant cu dinții pacientului pentru a obține rezultatul dorit. În ciuda faptului că nu cauzează un disconfort precum aparatul dentar, este nevoie de ceva timp pentru a obține rezultatul. Este important să vizitați în mod regulat medicul d-voastră pentru a monitoriza rezultatele obținute, precum și pentru a urma toate recomandările sale.

  1. Pot folosi întotdeauna Invisalign?

Invisalign este recomandat pentru majoritatea problemelor de ocluzie dentară incorectă. După un diagnostic complet al dentiției, specialistul în prevenția și tratamentul anomaliilor dento-faciale determină cea mai eficientă metodă de tratament pentru fiecare caz particular.

  1. Disponibilitate

În centrul nostru stomatologic puteți obține sfaturi de la un ortodont calificat și puteți urma un curs complet de tratament cu aliniatorii Invisalign. Oferim cel mai bun preț pentru îndreptarea dinților cu Invisalign. De asemenea, specialiștii noștri folosesc exclusiv materiale originale pentru a asigura un efect terapeutic maxim.

  1. Fără restricții de vârstă

Corecția mușcăturilor cu aliniatorii din polimer poate fi efectuată la orice vârstă. Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje ale tehnologiei. Dacă nu ați avut tratament ortodontic în copilărie, tot puteți scăpa de malocluzie ca adult.

  1. Specialiști calificați

Pentru a obține efectul dorit, calificările și experiența medicului ortodont sunt importante, deoarece este necesar să se monitorizeze constant rezultatele obținute și să se monitorizeze modul în care decurge tratamentul pe parcurs. Specialiștii centrului nostru au o vastă experiență în tehnologia Invisalign. Faceți o programare la un specialist în ortodonție, așa veți face și primul pas către un zâmbet frumos!

Continue Reading
Publicitate
Apasă pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

InfoSano.ro

[wp_rss_multi_importer category=”5″ hdsize=”20px” maximgwidth=”100″ morestyle=”…” showdate=”0″ showgroup=”0″ windowstyle=”2″ thisfeed=”1″ maxperpage=”3″ nofollow=”0″ excerptlength=”17″ mytemplate=”clean_separated.php” cachetime=”20″]

MamaDeProfesie.ro

[wp_rss_multi_importer category=”1″ hdsize=”20px” maximgwidth=”100″ morestyle=”…” showdate=”0″ showgroup=”0″ windowstyle=”2″ thisfeed=”1″ maxperpage=”1″ nofollow=”0″ excerptlength=”17″ mytemplate=”clean_separated.php” cachetime=”20″]

mWisho.ro

[wp_rss_multi_importer category=”4″ hdsize=”20px” maximgwidth=”100″ morestyle=”…” showdate=”0″ showgroup=”0″ windowstyle=”2″ thisfeed=”1″ maxperpage=”1″ nofollow=”0″ excerptlength=”17″ mytemplate=”clean_separated.php” cachetime=”20″]

Culinar

[wp_rss_multi_importer category=”6″ hdsize=”20px” maximgwidth=”100″ morestyle=”…” showdate=”0″ showgroup=”0″ windowstyle=”2″ thisfeed=”1″ maxperpage=”1″ nofollow=”0″ excerptlength=”17″ mytemplate=”clean_separated.php” cachetime=”20″]

Eu-Romania.org

[wp_rss_multi_importer category=”2″ hdsize=”20px” maximgwidth=”100″ morestyle=”…” showdate=”0″ showgroup=”0″ windowstyle=”2″ thisfeed=”1″ maxperpage=”1″ nofollow=”0″ excerptlength=”17″ mytemplate=”clean_separated.php” cachetime=”20″]

Concept-Casa.ro

[wp_rss_multi_importer category=”3″ hdsize=”20px” maximgwidth=”100″ morestyle=”…” showdate=”0″ showgroup=”0″ windowstyle=”2″ thisfeed=”1″ maxperpage=”1″ nofollow=”0″ excerptlength=”17″ mytemplate=”clean_separated.php” cachetime=”20″]

Publicitate

Știri populare